Kozáčik pred šlágrom na Sparte: Výhra nás výrazne priblíži k titulu

NETKY.SK • 7 Máj 2015, 18:29 • 2 min
Kozáčik pred šlágrom na Sparte: Výhra nás výrazne priblíži k titulu

PRAHA - Slovenský brankár Matúš Kozáčik sa pred sobotňajším šlágrom českej futbalovej ligy nechal počuť, že v prípade víťazstva nad pražskou Spartou by jeho Viktoria Plzeň spravila rázny krok smerom k zisku vysnívaného titulu.

slovakia

left justify in out

Štyri kolá pred koncom súťaže majú "viktoriáni" trojbodový náskok pred rivalom z hlavného mesta.
     

"Pokiaľ by sme to zvládli, výrazne by sme sa priblížili k titulu. Potom by nám stačilo vyhrať jeden z troch zostávajúcich zápasov," citoval Kozáčikove slová server idnes.cz.
      

Najväčšiu hrozbu pre 31-ročnú oporu národného tímu v kvalifikácii EURO 2016 predstavuje sparťanský ostrostrelec David Lafata, ale podľa Kozáčika si treba dať pozor aj na ďalších hráčov súpera. "Celkovo má Sparta ofenzívne ladený tím a veľkú útočnú silu. Lafata je dôrazný, poctivý. A to sa na jeho hre prejavuje."
      

Kozáčik očakáva v sobotu na Letnej búrlivú atmosféru. "Dá sa očakávať, že to bude vypäté. Pre ľudí to má veľký náboj, takže atmosféra bude jedinečná," tvrdí Kozáčik, ktorý v rokoch 2007-2010 v Sparte pôsobil: "Odchádzal som, keď sme vyhrali titul. Takže spomienky sú dobré. Prežil som tam kus svojho života a na pôsobenie v Sparte spomínam v dobrom," uzavrel.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies