Kozáčik obhájil triumf v ankete o najlepšieho brankára českej ligy

NETKY.SK • 25 Máj 2015, 07:12 • 2 min
Kozáčik obhájil triumf v ankete o najlepšieho brankára českej ligy

PRAHA - Slovenského futbalového reprezentanta Matúša Kozáčika v nedeľu vyhlásili za najlepšieho brankára končiacej sa sezóny českej ligy.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný Kozáčik tak obhájil vlaňajšie prvenstvo v ankete, ktorú organizuje Ligová futbalová asociácia (LFA) v spolupráci s Klubom športových novinárov. Teraz mu žurnalisti, tréneri a kapitáni ligových tímov dali dokopy 148 bodov. Brankár Viktorie Plzne tak dostal najviac hlasov spomedzi všetkých ocenených hráčov.

 

Ako informoval portál indes.cz, za najlepšieho obrancu zvolili Pavla Kadeřábka (135 b) zo Sparty, medzi stredopoliarmi dominoval jeho tímový spoluhráč Bořek Dočkal (75) a cenu pre najlepšieho útočníka získal Milan Škoda zo Slavie Praha (137).

 

Kováčik sa dostal aj do nominácie na cenu pre najlepšieho cudzinca v súťaži. Jej vyhlásenie ako i vyhlásenie ďalších kategórií sa uskutoční budúcu nedeľu na slávnostnej ceremoniáli.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona