Kovaľov - Ward predbežne 19. novembra, Cotto sa vráti 18. júna

NETKY.SK • 19 Február 2016, 11:50 • 2 min
Kovaľov - Ward predbežne 19. novembra, Cotto sa vráti 18. júna

NEW YORK - Ruský profesionálny boxer Sergej Kovaľov sa s jedným z dvojice jeho najočakávanejších súperov popasuje 19. novembra, keď sa proti nemu do ringu postaví Američan Andre Ward.

slovakia

left justify in out

Dejisko zatiaľ nie je známe, predbežnosť uvedeného termínu pripomenul zámorský server ESPN. Súboj odvysiela americká prémiová televízna stanica HBO prostredníctvom domácich práv pay-per-view. Aby sa uskutočnil, Kovaľov ani Ward, samozrejme, dovtedy nesmú prehrať. Tridsaťdvaročný Rus je držiteľom opaskov WBA, IBF aj WBO v poloťažkej hmotnostnej kategórii. O rok mladšieho Američana debut v tejto divízii čaká 26. marca proti Kubáncovi Sullivanovi Barrerovi.


Veterán Miguel Cotto, ktorý nebojoval od novembrového neúspechu s Saúlom "Canelom" Álvarezom, sa najbližšie predstaví 18. júna v New Yorku, presnejšie v Madison Square Garden alebo Barclays Center. Tridsaťpäťročný Portoričan má vo svojich ostatných šiestich vystúpeniach bilanciu 3-3, prekonal Delvina Rodrígueza, Sergia Gabriela Martíneza a Daniela Gealeho, nestačil na Floyda Mayweathera, Austina Trouta a spomenutého Álvareza. Hovorí sa o jeho potenciálnej konfrontácii s ešte starším Mexičanom, 42-ročným Juanom Manuelom Márquezom. Ďalšou možnosťou je krajan Kovaľova Ruslan Provodnikov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona