Kovaľov aj García mali v USA vyše miliónovú sledovanosť

NETKY.SK • 9 August 2015, 13:26 • 2 min
Kovaľov aj García mali v USA vyše miliónovú sledovanosť

LAS VEGAS - Ruský profesionálny boxer Sergej Kovaľov aj Američan Danny García dosiahli pri svojich ostatných víťazstvách sledovanosť nad úrovňou jedného milióna divákov v Spojených štátoch amerických.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný Kovaľov 25. júla 2015 technickým knokautom už v treťom kole triumfoval nad francúzskym outsiderom Nadjibom Mohammedim, podľa výskumu Nielsen Media Research videlo na televíznej stanici HBO tento súboj priemerne 1,014 milióna obyvateľov USA, na maxime sa sledovanosť vyšplhala na 1,084 milióna.


O päť rokov mladší García si v prvý augustový deň tohto kalendárneho roka rovnako spôsobom TKO poradil s krajanom Pauliem Malignaggim. Zápas vysielala konkurenčná spoločnosť PBC, v priemere ho zhliadlo 1,073 milióna amerických divákov.


Práve po tomto úspechu sa špecializovaný portál Bad Left Hook pustil do mytologickej analýzy rodáka z pennsylvánskej Philadelphie. Napriek tomu, že je vládnucim šampiónom organizácie WBA "Super" a magazínu The Ring v ľahkej welterovej hmotnostnej kategórii, neteší sa "Swift" príliš veľkej fanúšikovskej obľube: "Nie je to jeho chyba. V 31 profesionálnych dueloch ani raz neprehral, takže nastal čas, aby sme vzali do úvahy fakty. García nemá skryté slabiny, pretože nevýhodou preňho je kompletný jeho štýl. Bez výnimočnej rýchlosti, sily, vytrvalosti či energie sa prepracoval na piedestál jedného z najťažších športov na svete. Ak od športovcov očakávame, že budú lepší než ľudia, potom Danny García je náš Herkules - smrteľník, čo sa stal bohom. Treba ho začať oslavovať."


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies