Kovaľčuk sa o budúcnosti rozhodne až v roku 2017

NETKY.SK • 20 Marec 2014, 13:11 • 2 min
Kovaľčuk sa o budúcnosti rozhodne až v roku 2017

PETROHRAD - Ruský útočník Iľja Kovaľčuk nechce hovoriť o svojej hokejovej budúcnosti až do skončenia platnej zmluvy v SKA Petrohrad.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný krídelník sa rozhodne až v roku 2017, kde a či vôbec bude pokračovať v kariére. Rodák z Tveru síce pred rokom predčasne ukončil pôsobenie v NHL a informoval o konci zámorskej kariéry, no v súčasnosti si už necháva otvorené 'zadné dvierka'. "Môj kontrakt v SKA vyprší až o tri roky. Až potom sa rozhodnem," cituje Kovaľčuka portál championat.com s odvolaním sa na zámorské médiá.

 

Iľja Kovaľčuk v NHL absolvoval za Atlantu a New Jersey dovedna 816 duelov základnej časti, ďalších 32 štartov pridal v play-off. V KHL pôsobil len v Petrohrade, v Rusku hral v bývalej najvyššej súťaži aj za Kazaň, Mytišči či Spartak Moskva. Na svojom konte má olympijský bronz zo Salt Lake City 2002, ale aj dve zlaté a jednu striebornú medailu z majstrovstiev sveta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies