Kovaľčuk sa asi vráti za more k rodine, SKA by potešilo keby zostal

NETKY.SK • 11 Január 2013, 13:00 • 2 min
Kovaľčuk sa asi vráti za more k rodine, SKA by potešilo keby zostal

Kovaľčuk sa asi vráti za more k rodine, SKA by potešilo keby zostal - Hokej Hviezdny útočník Iľja Kovaľčuk, ktorý počas výluky v NHL hrával za SKA Petrohrad, podľa všetko v najbližšom čase odletí späť za more. Informuje o tom Sport-express s tým, že sa vr

slovakia

left justify in out

img

Hviezdny útočník Iľja Kovaľčuk, ktorý počas výluky v NHL hrával za SKA Petrohrad, podľa všetko v najbližšom čase odletí späť za more.

      Informuje o tom Sport-express s tým, že sa vracia do tímu NHL New Jersey, s ktorým má uzatvorený dlhoročný miliónový kontrakt. Rozhodnutie vrátiť sa späť za more sa Kovaľčukovi nerobilo ľahko. V tíme SKA sa rýchlo aklimatizoval, stal sa jeho lídrom. Má však platný kontrakt s New Jersey Devils a v prípade, že by sa nevrátil, mohol by sa dostať až pred súd. Pre návrat v jeho prípade hovorí aj to, že jeho rodina sa nachádza v Severnej Amerike. V súčasnosti sa Iľja Kovaľčuk nachádza na ceste do Čeľabinska, kde v nedeľu povedie mužstvo Západu v exhibičnom Zápase hviezd v úlohe kapitána.
       K situácii s Kovaľčukom zverejní svoje stanovisko v sobotu aj samotné vedenie SKA. "Otvorene hovorím, že sám celú situáciu ešte celú nepoznám," vyjadril sa pre Sport-express generálny manažér SKA Alexej Kasatonov. "Chceli by sme, aby Kovaľčuk zostal v našom mužstve. Oficiálne vyhlásenie vedenia nášho klubu preto urobíme v sobotu."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies