Kovács premiérovo v Bratislave, jeho nezdolanosť preverí Fín Selesmaa

NETKY.SK • 6 August 2012, 11:25 • 2 min
Kovács premiérovo v Bratislave, jeho nezdolanosť preverí Fín Selesmaa

Kovács premiérovo v Bratislave, jeho nezdolanosť preverí Fín Selesmaa - Ostatné športy Slovenského profesionálneho boxera Tomáša Kovácsa čaká koncom septembra ďalší zápas. V bratislavskej HANT Aréne na Pasienkoch preverí jeho doterajšiu stopercentnú bilan

slovakia

left justify in out

img

Slovenského profesionálneho boxera Tomáša Kovácsa čaká koncom septembra ďalší zápas. V bratislavskej HANT Aréne na Pasienkoch preverí jeho doterajšiu stopercentnú bilanciu Fín Sami Selesmaa. Domáci favorit očakáva kvalitný duel s víťazným koncom vo svoj prospech.
      Tridsaťšesťročný Selesmaa odboxoval v amatérskom ringu vyše 200 zápasov, pričom je niekoľkonásobným medailistom z fínskych šampionátov a medzinárodných turnajov. Medzi profesionálmi má bilanciu šiestich víťazstiev a dvoch prehier. O rok mladší Kovács s prezývkou Tomi KID má za sebou 20 zápasov bez prehry, v ktorých získal niekoľko významných titulov. "Teším sa na tento súboj. Konečne sa nám podarilo dostať podujatie do Bratislavy a spropagovať kontaktné športy aj v hlavnom meste. Selesmaa nie je žiadny začiatočník, videl som niektoré jeho zápasy a nie nadarmo má prezývku býk. Od začiatku sa bude boxovať vo vysokom tempe, keďže je zápas vypísaný na šesť kôl. V každom prípade pôjde domov s prehrou a ja sa budem môcť sústrediť na ďalší titulový zápas. Dúfam, že nás príde povzbudiť čo najviac ľudí," uviedol Kovács pre TASR.
      Duel najúspešnejšieho slovenského pästiara bude vyvrcholením večera, v rámci ktorého diváci uvidia zápasy v amatérskom boxe a profesionálne duely v thajboxe, K1 a MMA. V hlavných zápasoch sa predstavia zverenci trénera Františka Starého z Hanuman Gymu Bratislava proti kvalitným slovenským a zahraničným súperom. "Bratislave už veľmi chýbalo podujatie takýchto rozmerov. Môžem prezradiť, že v ringu by nemali chýbať naši najlepší zápasníci Tomáš Kohout, Michal Halada, Juraj Hanulay, Michal Hojer, Daniel Hromek a ďalší. Okrem iného chystáme odvety zaujímavých zápasov, takže ľudia sa majú na čo tešiť," dodal pre TASR Starý.
      Vstupenky na podujatie, ktoré sa uskutoční v piatok 28. septembra, budú k dispozícii v sieti Ticketportal.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies