Kovačovci udržali Eintracht medzi elitou. Niko: Vďaka Bohu

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 09:05 • 2 min
Kovačovci udržali Eintracht medzi elitou. Niko: Vďaka Bohu

NORIMBERG - Futbalisti Eintrachtu Frankfurt si aj v budúcej sezóne zahrajú v najvyššej nemeckej súťaži I. bundeslige. Rozhodla o tom pondelková odveta baráže, v ktorej zverenci Nika Kovača vyhrali na ihrisku Norimbergu 1:0. O jediný presný zásah sa v 66. min postaral švajčiarsky reprezentant Haris Seferovič. V prvom dueli, v ktorom bol pomer striel 22:1 pre Eintracht (5:0 na bránku, pozn.), sa zrodila remíza 1:1.

slovakia

left justify in out

"Vďaka Bohu, že sme sa udržali v I. bundeslige. Som rád, že sa nám to podarilo, ale na druhej strane mi je aj ľúto súpera z Norimbergu. V oboch zápasoch bojoval naozaj statočne. Myslím si, že sme v dvojzápase zaslúžene uspeli, bola by to tragédia, keby sme to nezvládli. Musím môjmu mužstvu zložiť kompliment za to, ako si poradil so zložitou situáciou," cituje Kicker slová trénera Eintrachtu Nika Kovača. Pre zaujímavosť, na lavičke sedí ako asistent aj jeho mladší brat Robert.

 

"Bojovali sme zo všetkých síl a dnes to fungovalo. Myslím si, že zvíťazilo lepšie mužstvo. Pre fanúšikov, mesto Frankfurt nad Mohanom aj nás všetkých je to veľká úľava," skonštatoval po stretnutí strelec rozhodujúceho gólu Seferovič.

Výsledok pondelkového odvetného stretnutia baráže o účasť v najvyššej nemeckej futbalovej súťaži 2016/2017:

1. FC Norimberg - Eintracht Frankfurt 0:1 (0:0) - prvý zápas 1:1, v I. bundeslige v sezóne 2016/2017 bude hrať Frankfurt
Gól: 66. Seferovič


hb;mp



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies