Kováčik, Kliment a Belaník na kongres FIFA do Zürichu

NETKY.SK • 27 Máj 2015, 11:47 • 2 min
Kováčik, Kliment a Belaník na kongres FIFA do Zürichu

BRATISLAVA - Slovensko má na 65. kongrese Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA), ktorý sa začne vo štvrtok v Zürichu, trojnásobné zastúpenie.

slovakia

left justify in out

Vo švajčiarskom sídle riadiaceho orgánu svetového futbalu, kde je hlavným bodom programu voľba prezidenta FIFA (kandidátmi sú doterajší líder organizácie Sepp Blatter a jordánsky princ Ali bin Al-Husejn, pozn.), budú zo SR priamymi aktérmi šéf Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik, generálny sekretár SFZ Jozef Kliment a viceprezident SFZ pre štátnu reprezentáciu a medzinárodné vzťahy Karol Belaník.

 

"Ján Kováčik a Karol Belaník odcestujú dnes z Viedne do dejiska kongresu FIFA. Pokiaľ ide o Jozefa Klimenta, toho Európska futbalová únia (UEFA) nominovala do Varšavy na stredajší finálový zápas Európskej ligy Dnipro Dnipropetrovsk - FC Sevilla ako svojho delegáta. Z poľskej metropoly sa následne presunie do Zürichu. Návrat našej delegácie je plánovaný v sobotu 30. mája," informoval v stredu predpoludním agentúru SITA PR Slovenského futbalového zväzu Juraj Čurný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies