Kourtney Kardashian a Travis Barker sa zosobášili! Tajná svadba v Las Vegas

NETKY.SK • 5 Apríl 2022, 16:06 • 2 min
Kourtney Kardashian a Travis Barker sa zosobášili! Tajná svadba v Las Vegas

BRATISLAVA - Celebritná dvojica si povedala „áno“ krátko po tom, ako sa zúčastnila na odovzdávaní cien Grammy v Las Vegas, kde bubeník kapely Blink-182 aj účinkoval.

slovakia

left justify in out

Informáciu potvrdili pre portál TMZ nemenované zdroje z okolia páru. Sobáš sa konal približne o 1:30 ráno miestneho času, teda len krátko po skončení 64. ročníka Grammy. 

 

 

S manželmi prišiel ich vlastný fotograf a ochranka. Štyridsaťšesťročný muzikant a 42-ročná modelka si priniesli povolenie na sobáš a želali si, aby ich zosobášil úradník v kostýme Elvisa Presleyho. Svedkom bol majiteľ kaplnky. 

 

Zdroje pre TMZ tiež dodali, že dvojica plánuje aj veľkolepejší obrad.  

 

Prečítajte si tiež: Marika Gombitová zrušila koncerty

 

Baker požiadal Kardashian o ruku vlani v októbri v Kalifornii. Je to pre neho už tretie manželstvo. V minulosti boli jeho ženami Melissa Kennedy a Shanna Moakler, s ktorou má syna a dcéru. 

 

 

 

Kourtney Kardashian je vydatá po prvý raz. Desať rokov tvorila pár so Scottom Disickom, s ktorým má dvoch synov a dcéru. 

 

Možno vás zaujme: Žena spustila v múzeu hasiaci plyn. Škody sa vyšplhali na milióny korún!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies