Kouča Mexičanov Herreru vyhodili pre napadnutie komentátora

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 09:48 • 2 min
Kouča Mexičanov Herreru vyhodili pre napadnutie komentátora

MÉXICO CITY - Tréner mexickej futbalovej reprezentácie Miguel Herrera dostal vyhadzov pre napadnutie televízneho komentátora po triumfe vo finále Gold Cupu (šampionátu Severnej a Strednej Ameriky a karibskej oblasti).

slovakia

left justify in out

V utorok to potvrdil nastupujúci prezident Mexickej futbalovej federácie (FMF) Decio de María, ktorý oficiálne začne úradovať v sobotu 1. augusta.


Už iba bývalý lodivod "El Tricolor" Herrera v pondelok na letisku v americkej Philadelphii fyzicky napadol športového komentátora televízie Azteca Christiana Martinoliho. Ten tvrdí, že 47-ročný kouč ho opakovane chcel udrieť. Martinoli predtým kritizoval Herreru za jeho nevhodné vystupovanie v pozícii kormidelníka - podobne ako veľké množstvo Mexičanov.


Nízky a zavalitý Herrera je známy svojou temperamentnou povahou, čo dal patrične najavo aj počas vlaňajších majstrovstiev sveta v Brazílii. Mexiko v nedeľňajšom finále na Gold Cupe zdolalo Jamajku 3:1 a získalo trofej siedmy raz v histórii tejto súťaže.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies