Kouč Weiss odmietol ponuku Permu

NETKY.SK • 7 September 2014, 13:01 • 2 min
Kouč Weiss odmietol ponuku Permu

MOSKVA - Čoskoro jubilujúci bývalý tréner futbalovej reprezentácie SR Vladimír Weiss (nar. 22. septembra 1964 v Bratislave) má stále dobré meno v Rusku, kde kedysi pôsobil v Saturne Moskovská oblasť (2006 - 2007).

slovakia

left justify in out

"Mal som ponuky pred pol rokom aj tri mesiace dozadu. Záujem prejavil Amkar, ale ja mám platný kontrakt, sme na vedúcej priečke v kazašskom šampionáte a postúpili sme do semifinále pohára. Chceme niečo vybojovať. Som rád, že s Kajratom mám kontrakt ešte na rok. Samozrejme, mnohí tréneri by chceli pracovať v Rusku a čosi tam dosiahnuť," povedal podľa webu Championat s odvolaním sa na Biznes Online slovenský kouč Kajratu Almaty po víťazstve svojho mužstva 2:1 v prípravnom dueli s Rubinom Kazaň. 

 

"Podmienky v Rusku sú veľkolepé, to všetci vedia. O to viac, že sa blížime k majstrovstvám sveta v tejto krajine. Nahor išla aj úroveň futbalu v porovnaní s tým, čo som registroval pred 3-4 rokmi," skonštatoval Vladimír Weiss. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona