Kouč Trnavy Jarábek verí, že si vyberie zo skúšaných zadákov

NETKY.SK • 7 Január 2014, 18:26 • 2 min
Kouč Trnavy Jarábek verí, že si vyberie zo skúšaných zadákov

TRNAVA - V slovenskom corgoňligovom futbalovom tíme Spartak Trnava, ktorý pod vedením Juraja Jarábka začal v pondelok zimnú prípravu na jarnú časť súťažného ročníka 2013/2014, sú momentálne na skúške aj traja noví zahraniční hráči.

slovakia

left justify in out

Ide o 24-ročného albánskeho obrancu Klodiana Seminu z tímu Vllaznia Škodra, o rok mladšieho zadáka a rodáka z chorvátskeho Osijeku Andreja Čaušiča, naposledy pôsobiaceho v maďarskom Pécsi ako aj srbského brankára Bojana Kneževiča. Spomenuté trio by mal tento týždeň rozšíriť aj 23-ročný estónsky stopér s reprezentačnými skúsenosťami Mikk Reintam, kmeňový hráč fínskeho klubu JJK Jyväskylä. "Na próbu prišli viacerí zahraniční obrancovia. My potrebujeme jedného stopéra. Verím, že si vyberieme. Ak aj nie, nevadí. Bol by som rád, aby do Trnavy prichádzali iba futbalisti, ktorí majú kvalitu," uviedol pre oficiálny klubový trnavský web na margo ašpirantov na dres "andelov" tréner Spartaka Juraj Jarábek a doplnil: "Sú to celkom dobré typy. Najprv však musia prejsť našimi fyzickými testami, chceme ich vidieť v hre, ich danosti a pohyb. Sú to pre nás neznámi hráči a platí, že radšej raz vidieť, ako desaťkrát počuť."

Do kádra 6. tímu Corgoň ligy po jesenných 19 odohraných kolách sa vracia český ofenzívny stredopoliar Martin Vyskočil, ktorý v tejto sezóne hral za Trnavu. V drese Spartaka však nedostával dostatok príležitostí a v septembri odišiel na hosťovanie do druholigových Českých Budějovíc. V jednom ligovom ročníku už nemôže hrať za tretí klub. "Do Českých Budějovíc som išiel za trénerom Pavlom Hoftychom. Keď tam nečakane skončil, nechcel som tam zostať ani ja. Radšej som zvolil variant s návratom do prostredia, kde to mám rád a kde som okúsil parádnu futbalovú atmosféru," skonštatoval 31-ročný M. Vyskočil a dodal: "Vraciam sa po krátkom čase. Nie som v klube nový, takže viem, o čo ide. Musíme naplniť očakávania. Ciele poznám, chceme hrať čo najvyššie v tabuľke a baviť futbalom divákov."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies