Kouč Sumyk prestupuje od Azarenkovej k Bouchardovej

NETKY.SK • 6 Február 2015, 11:35 • 2 min
Kouč Sumyk prestupuje od Azarenkovej k Bouchardovej

MONTREAL - Kouč Samuel Sumyk po piatich rokoch už nie je trénerom bieloruskej bývalej líderky svetového rebríčka tenistiek Viktorie Azarenkovej, prestupuje ku Kanaďanke Eugenie Bouchardovej. Informáciu priniesol portál TheStar.com.

slovakia

left justify in out

Dvojicu videli spoločne trénovať v Montreale, oficiálne oznámenie kooperácie sa očakáva neskôr v piatok. Sumyk cestou do hotela odmietol záležitosť komentovať, odkázal na hráčkinu agentku Jill Smollerovú. Štyridsaťsedemročný Francúz v minulosti viedol aj Rusku Veru Zvonarevovú. 

 

Dvadsaťročná finalistka vlaňajšieho Wimbledonu Bouchardová, ktorá figuruje na 7. priečke v renkingu WTA, sa v novembri rozišla s trénerom Nickom Savianom. V januári ju na južnej pologuli sprevádzal Diego Ayala. 

Sumykova manželka, americká niekdajšia tenistka Meilen Tuová, je manažérkou Azarenkovej v službách marketingovej spoločnosti Lagardere, s ktorou Bouchardová v októbri nepredĺžila platnosť kontraktu a nechala sa zastupovať firmou IMG. 

 

Bouchardová v piatok odletí z Montrealu na budúcotýždňový halový hardový turnaj do belgických Antverp. Počas víkendu nepomôže "javorovému listu" v Québec City proti Češkám vo štvrťfinálovom 1. kole svetovej skupiny Pohára federácie reprezentačných družstiev žien. Azarenková momentálne hrá za Bielorusko na turnaji I. skupiny euroafrickej zóny Fed Cupu v Budapešti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies