Kouč SR "21" Hapal pozval do Senca 10 brankárov na kemp

NETKY.SK • 5 Máj 2015, 12:14 • 2 min
Kouč SR "21" Hapal pozval do Senca 10 brankárov na kemp

BRATISLAVA - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Pavel Hapal naplánoval v dňoch 10. - 12. mája špeciálny brankársky kemp, ktorý sa uskutoční v Národnom tréningovom centre Slovenského futbalového zväzu v Senci.

slovakia

left justify in out

Okrem mítingov a regenerácie absolvuje desať gólmanov (roč. nar. 1994 a mladší) aj štyri tréningové jednotky. Informuje o tom oficiálna internetová stránka SFZ.


Zo spomenutej desiatky brankárov pôsobí poltucet v slovenských kluboch, zostávajúce kvarteto účinkuje v zahraničí. K Slnečným jazerám od kouča SR "21" Pavla Hapala dostali pozvánku Matej Vozár, Adrián Chovan (obaja AS Trenčín), Matúš Kira (MFK Zemplín Michalovce), Matúš Hruška (Spartak Myjava), Dominik Holec (MŠK Žilina), Adam Jakubech (FC Spartak Trnava), Patrik Lukáč (FC Slovan Liberec/ČR), Juraj Semanko (1. FC Slovácko/ČR), Alexander Vencel (Racing Club Štrasburg/Fr.) a Marek Rodák (FC Fulham/Angl.)


V realizačnom tíme slovenskej reprezentácie do 21 rokov na tento kemp figurujú okrem hlavného lodivoda aj jeho asistent Oto Brunegraf, traja tréneri brankárov Miroslav König, Miroslav Seman a Roman Hodál, ďalej lekár Zsolt Fegyveres, fyzioterapeut Martin Nozdrovický, masér Juraj Ludik a technický vedúci Jakub Kojnok.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona