Kouč škótskeho druholigistu dal sám sebe zákaz pozápasových hodnotení

NETKY.SK • 9 Január 2014, 17:37 • 2 min
Kouč škótskeho druholigistu dal sám sebe zákaz pozápasových hodnotení

LONDÝN - Futbalový tréner Kenny Shiels zo škótskeho druholigového Greenock Morton udelil sám sebe zákaz poskytovať pozápasové rozhovory žurnalistom. Podľa agentúry Reuters tak urobil na radu lekárov.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatsedemročný Severný Ír má na konte množstvo trestov od Škótskej futbalovej asociácie, ktoré rezultovali aj v jeho odchod z lavičky prvoligového Kilmarnocku na konci minulej sezóny. Podľa vlastných slov ho lekári informovali, že jeho "emotívne výbuchy sú klinickej povahy".

"Konzultoval som to s nimi a oni mi povedali, že som emočne nevyrovnaný," citovala ho škótska BBC. "Nemôžem si pomôcť. Ak sa vás niekto spýta otázku a vy ste v tom momentne emočne nevyrovnaný, cítite veľkú potrebu povedať pravdu. Ak sa cítite poškodený, chcete povedať, ako to skutočne bolo v zápase a potom sa toho stanete obeťou. Sú ľudia, ktorí čakajú iba na to, že stratíte kontrolu. Som veľmi náchylný k tomu, aby som sa dostával do kontroverzií. Toto sa mi v minulosti často stávalo. Po tejto ceste už ďalej nechcem kráčať," vyznal sa ďalej kormidelník klubu, ktorému patrí v tabuľke druhej najvyššej súťaže posledná priečka. Pozápasové hodnotenia tak bude dávať jeho asistent David Hopkins.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies