Kouč Sheffieldu United bráni rozhodnutie ohľadom Evansa

NETKY.SK • 12 November 2014, 14:15 • 2 min
Kouč Sheffieldu United bráni rozhodnutie ohľadom Evansa

SHEFFIELD - Tréner Sheffieldu United Nigel Clough odmieta, že by sa anglický futbalový klub uponáhľal pri rozhodnutí, ktoré umožnilo Chedovi Evansovi trénovať s ním.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročného waleského útočníka v roku 2011 uznali vinným zo znásilnenia a odsúdili ho na päť rokov odňatia slobody. V októbri tohto roka ho však po odpykaní polovice trestu prepustili. Evans, ktorý už v tíme účastníka tretej najvyššej anglickej súťaže pôsobil v rokoch 2009 - 2012, sa do tréningového procesu zapojí zrejme už tento týždeň.

 

"Všetci si uvedomujeme závažnosť situácie. S podnetom, aby sa mohol opäť dostať do kondície, prišla Profesionálna hráčska asociácia. Rozhodovali sme sa niekoľko týždňov a neexistuje právna prekážka, ktorá by mu bránila v návrate," povedal Clough pre Sky Sports News. "K tomu vedie ešte dlhá cesta. Stanovisko je jasné, zatiaľ s nami iba trénuje," odpovedal 48-ročný anglický kouč na otázku, či je klub pripravený ponúknuť Evansovi kontrakt. 

 

Televízna osobnosť Charlie Websterová sa na protest proti tomuto rozhodnutiu vzdala čestnej funkcie v Sheffielde United. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies