Kouč Realu po debakli na Camp Nou zrejme končí, mal by ho nahradiť taliansky kouč

NETKY.SK • 29 Október 2018, 11:55 • 2 min
Kouč Realu po debakli na Camp Nou zrejme končí, mal by ho nahradiť taliansky kouč

MADRID - Najväčší šláger španielskej futbalovej La Ligy sa skončil vysokým víťazstvom Barcelony, ktorá zdolala Real Madrid 5:1 v nedeľňajšom stretnutí 10. kola.

slovakia

left justify in out

Troma gólmi sa zaskvel uruguajský útočník Luís Suárez, úvodný strelil Brazílčan Philippe Coutinho a záverečný pridal striedajúci Čiľan Arturo Vidal. Za "biely balet" iba znížil na 1:2 Marcelo. Na stretnutie za domácich nenastúpil zranený Lionel Messi.


Real sa krčí v strede tabuľky so štyrmi prehrami, 14 bodmi a skóre 14:14. Katalánsky veľkoklub vedie súťaž o bod pred prekvapením sezóny Alavésom. Baskický klub zdolal Villarreal 2:1, keď víťazný gól strelil vo štvrtej minúte predĺženia Borja Bastón iba pár sekúnd po svojom príchode na ihrisko.
 

"V tejto chvíli som veľmi smutný, ale mám v sebe silu, aby som tento tím pozdvihol. Nepochybujem o tom," povedal po nedeľňajšej vysokej prehre na ihrisku FC Barcelona Julen Lopetegui. "Biely balet" v ostatných piatich ligových stretnutiach utrpel až štyri prehry a získal jediný bod za remízu v mestskom derby s Atléticom (0:0). Po 10. kole figuruje v La Lige 2018/2019 až na 9. mieste a zdá sa, že Lopetegui už nedostane ďalšiu možnosť na nápravu.

Ako píše web madridského denníka AS, prezidentovi Realu Florentinovi Pérezovi definitívne došla trpezlivosť. V najbližších hodinách údajne odvolá z funkcie trénera Lopeteguiho a v pondelok vymenuje nového hlavného kouča - Taliana Antonia Conteho. "Los Blancos" by mal viesť už v stredajšom zápase šestnásťfinále Španielskeho pohára v Melille. Conte je bez práce od konca minulej sezóny, keď ukončil pôsobenie v anglickom klube FC Chelsea.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies