Kouč Neapola Benitez: Hamšík nie je na predaj

NETKY.SK • 18 Apríl 2014, 15:06 • 2 min
Kouč Neapola Benitez: Hamšík nie je na predaj

NEAPOL - Marek Hamšík nie je na predaj. V piatok to na tlačovej konferencii pred zápasom v Udine povedal tréner futbalistov SSC Neapol Rafael Benítez.

slovakia

left justify in out

Vieceré médiá priniesli v uplynulých dňoch informáciu, že klub spod Vezuvu bude zvažovať ponuky na predaj stredopoliara slovenskej reprezentácie, ale Španiel to zmietol zo stola.
     

"Marek dnes nie je na predaj," povedal 51-ročný Benítez novinárom. Hamšík neprežíva dobrú sezónu a zatiaľ strelil len šesť gólov v 24 zápasoch. Benítez mu podľa talianskych médií nevie nájsť vhodné miesto v strede poľa a preto sa hovorí o jeho predaji. Talianske médiá priniesli informácie, že Hamšíkova cena je približne 40 miliónov eur. S Neapolom má 26-ročný futbalista kontrakt do roku 2018.
     

Posledný ligový zápas s Laziom presedel Hamšík na lavičke, či nastúpi na ihrisku v Udinese, tréner neprezradil. "Marek je dôležitý hráč pre Neapol. Bol dva mesiace zranený, čo ho trochu pribrzdilo, ale je pevnou súčasťou nášho tímu. Opakujem, že neuvažujeme nad jeho predajom," dodal Benítez, ktorý sa v Udinese musí zaobísť bez zraneného argentínskeho útočníka Gonzala Higuaina.
     

Neapol je päť kôl pre koncom na treťom mieste Serie A, čo zaručuje účasť v predkole Ligy majstrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona