Kouč Milána Allegri: Balotelli môže dať v Serii A aj 30 gólov za sezónu

NETKY.SK • 24 August 2013, 11:16 • 2 min
Kouč Milána Allegri: Balotelli môže dať v Serii A aj 30 gólov za sezónu

MILÁNO- Podľa trénera futbalistov AC Miláno Massimiliana Allegriho má Mario Balotelli schopnosti na to, aby v jednej sezóne Serie A zaznamenal 30 gólov. Taliansky útočník s africkými koreňmi prišiel na San Siro v januári z Manchestru City a odvtedy dal v ligových dueloch 12 gólov.

slovakia

left justify in out

Allegri verí, že kontroverzný 23-ročný futbalista sa v tíme "rossoneri" stane jednou z kľúčových postáv. "Samozrejme verím tomu, že Balotelli môže dať 30 gólov za sezónu. Súčasne sa však domnievam, že je pre mužstvo lepšie, ak sa na góloch podieľa viacero hráčov," povedal Allegri pred sobotňajším ligovým duelom s Veronou.

 

"Balotelli je hráčom, ktorý však rozhodne dokáže dať 30 gólov. Od svojho príchodu do Milána sa po prvý raz v kariére cíti v úlohe lídra, pretože je dôležitým a kvalitným hráčom pre mužstvo. Môže sa na svojom poste stať najsilnejším hráčom na svete," cituje Allegriho portál Goal.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies