Kouč Luxemburska nominoval na Španielov a Slovákov 9 legionárov

NETKY.SK • 5 Október 2015, 13:56 • 2 min
Kouč Luxemburska nominoval na Španielov a Slovákov 9 legionárov

LUSEMBURG - Tréner luxemburskej futbalovej reprezentácie Luc Holtz nominoval na záverečné dva kvalifikačné zápasy EURO 2016 proti Španielsku a Slovensku 22 hráčov.

slovakia

left justify in out

Predposledný tím tabuľky C-skupiny najprv nastúpi 9. októbra v španielskom Logrone proti úradujúcim majstrom Európy, o tri dni na domácej pôde privítajú Slovákov.

 

Zverenci slovenského trénera Jána Kozáka sú momentálne druhí a na spečatenie priameho postupu do Francúzska potrebujú z blížiaceho sa dvojzápasu doma s Bieloruskom, resp. v Luxemburgu jedinú výhru.

 

V tíme Luxemburska sú deviati legionári. Holtzov výber ešte 5. októbra absolvuje prípravný duel s nemeckým druholigistom SV Sandhausen.

Luxembursko je v tabuľke C-skupiny na piatom mieste, na konte má štyri body za domácu remízu s Bieloruskom (1:1) a domácu výhru nad Macedónskom (1:0).

 

nominácia Luxemburska na kvalifikačné zápasy proti Španielsku a Slovensku:

brankári: Andrea Amodio (Union Titus Pétange), Jonathan Joubert (F91 Dudelange), Anthony Moris (KV Mechelen)

obrancovia: Daniel da Mota (F91 Dudelange), Maxime Chanot (KV Kortrijk), Ricardo Delgado (Jeunesse Esch), Laurent Jans (Waasland-Beveren), Christopher Martins Pereira (Olympique Lyon), Chris Phillips (SC Preußen Münster), Tom Schnell (F91 Dudelange)

stredopoliari: Lars Gerson (GIF Sundsvall), Mathias Jänisch (FC Differdange 03), Ben Payal (CS Fola Esch), Sebastien Thill (FC Progres Niederkorn), Mario Mutsch (FC St. Gallen), Kevin Malget (F91 Dudelange)

útočníci: Stefano Bensi (CS Fola Esch), Antonio Luisi (Differdange 03), Maurice Deville (1. FC Kaiserslautern), Massimo Martino (CS Grevenmacher), Aurelien Joachim (Burton Albion), David Turpel (F91 Dudelange)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies