Kouč Liverpoolu Rodgers Trénerom roka v Premier league

NETKY.SK • 13 Máj 2014, 09:18 • 2 min
Kouč Liverpoolu Rodgers Trénerom roka v Premier league

LONDÝN - Kouč futbalistov Liverpoolu Brendan Rodgers sa stal v Anglicku Trénerom roka. Rozhodla o tom vo svojom hlasovaní Únia ligových trénerov (LMA).

slovakia

left justify in out

Rodgers priviedol "The Reds" k druhému miestu v Premier League zaručujúcemu miestenku v Lige majstrov. Liverpool do posledného kola bojoval o titul, napokon však skončil o dva body za Manchestrom City.

 

"Ocenenie Tréner roka je pre každého futbalového kormidelníka veľkou poctou. Výsledky a hra Liverpoolu v tejto sezóne v mnohom pripomínali slávnu éru. Tím má pod vedením Brendana Rodgersa veľkú budúcnosť a je iba na začiatku cesty," citovala agentúra dpa slová predsedu LMA Howarda Wilkinsona. Za najlepšieho kouča v Premier League vyhlásili Tonyho Pullsa z Crystal Palace, ktorý udržal Londýnčanov v najvyššej anglickej súťaži.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies