Kouč Leicestru Ranieri: V lete k nám neprídu žiadne superhviezdy

NETKY.SK • 4 Máj 2016, 12:07 • 2 min
Kouč Leicestru Ranieri: V lete k nám neprídu žiadne superhviezdy

LEICESTER - Kormidelník čerstvého anglického šampióna Claudio Ranieri vyhlásil, že v lete neprídu do Leicestru City žiadne veľké hviezdy a majstrovský tím zostane pokope. Informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

"Nepotrebujeme superhviezdy. Chcem sa posilniť o správnych hráčov, nie o veľké hviezdy," povedal Ranieri novinárom. Na Leicester čaká v sezóne 2016/2017 premiérovo účasť v Lige majstrov, no Ranieri krotí sebavedomie. "Pre nás bude najdôležitejšie byť okolo desiateho miesta a zabojovať o miestenku v pohárovej Európe."

 

Vedenie Leicestru dokázalo v uplynulých rokoch získať niekoľko neznámych hráčov, z ktorých sa v tejto sezóne stali najväčšie hviezdy anglickej ligy. Jamie Vardy sa stal najlepším hráčom roka podľa britskej Asociácie futbalových novinárov, Riyad Mahrez si zaslúžil rovnaké ocenenie od Asociácie futbalových profesionálov.

 

Najdôležitejšou úlohou Ranieriho počas leta bude udržať majstrovský tím pokope a zároveň ho vhodne doplniť. "Momentálne je ešte priskoro hovoriť o tom, či potrebujeme päť, šesť, sedem alebo osem hráčov. Ak bude niekto chcieť odísť, tak sa ho budem snažiť udržať. Získali sme titul. Pri odchode preč nik nevie, ako to dopadne. Tu ste kráľ, je preto lepšie zostať tu o rok viac a potom sa uvidí," prezradil vyjednávaciu taktiku Ranieri, ktorý dodal, že Leicester môže z dlhodobého hľadiska okupovať najvyššie pozície v anglickej lige.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona