Kouč Legie: Malarz bol skvelý, z Trenčanov sa mi páčil Rabiu

NETKY.SK • 28 Júl 2016, 10:27 • 2 min
Kouč Legie: Malarz bol skvelý, z Trenčanov sa mi páčil Rabiu

ŽILINA - Tréner poľského futbalového klubu Legia Varšava Besnik Hasi po stredajšom prvom zápase 3. predkola Ligy majstrov proti slovenskému šampiónovi AS Trenčín vyzdvihol svojho gólmana Arkadiusza Malarza. Skúsený 36-ročný gólman mal leví podiel na triumfe Poliakov 1:0 v žilinskom prechodnom domove Trenčanov, viacerými intervenciami zachránil svoje mužstvo.

slovakia

left justify in out

"Hráči bojovali celých 90 minút. Súper má vo svojom strede veľa rýchlych hráčov, snažili sme sa ich vypájať z hry. Zakaždým, keď sa hráči Trenčína dostali v strede poľa k lopte, spôsobovali nám problémy, predovšetkým v prvom polčase. Mali sme však skvelého Arkadiusza Malarza," vyhlásil podľa portálu sportowefakty.wp.pl albánsky lodivod.

 

Tomu sa pozdávali viacerí hráči slovenského mužstva. "Zaujali ma niektorí hráči s nízkym ťažiskom, napríklad Ibrahim Rabiu. Ten sa na ihrisku poriadne obracal a skvele režíroval hru domácich. Boli sme však koncentrovaní a vyplatilo sa," doplnil Besnik Hasi.

 

Gólman Legie Malarz odmietol po zápase hovoriť o tom, že práve on bol jeho najväčšou postavou. "Tvrdenie, že Arkadiusz Malarz zachránil Legiu, nie je na mieste. Hrali sme ako tím a dôsledne plnili pokyny trénera. Je za nami len prvý zápas, stojí proti nám náročný súper. Brankár je medzi tromi žrďami na to, aby niečo chytil. Podarilo sa mi to, od toho sú predsa všetci gólmani. Kouč nás upozorňoval, že najdôležitejších bude prvých 20-25 minút. Trenčania vtedy dávajú dosť veľa gólov. V druhom polčase sme sa zamerali na protútoky a jeden z nich nám vyšiel. Je dôležité, že sme strelili jeden gól a žiaden neinkasovali. Trenčín nebude mať vo Varšave čo stratiť, ale aj my budeme na odvetu dobre pripravení," vyhlásil pre oficiálnu klubovú stránku brankársky svetobežník, ktorý sa stal jednotkou v Legii po zimnom odchode Dušana Kuciaka do anglického Hullu City.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies