Kouč Kolumbie pozná recept na odomknutie gréckej defenzívy

NETKY.SK • 13 Jún 2014, 14:07 • 2 min
Kouč Kolumbie pozná recept na odomknutie gréckej defenzívy

BELO HORIZONTE - Kapitán kolumbijskej futbalovej reprezentácie Mario Yepes verí, že tréner tejto krajiny Argentínčan José Pékerman pripraví tým správnym spôsobom svojich zverencov na duel proti Grékom na majstrovstvách sveta 2014 v Brazílii.

slovakia

left justify in out

Hráči európskeho mužstva sú známi vytrvalou defenzívou a ak zvíťazia, väčšinou je to najtesnejším rozdielom, pričom sporadicky dajú viac než jeden gól. Konfrontácia týchto dvoch súperov je na programe v sobotu 14. júna.

 

"Máme vynikajúci realizačný tím na čele so skvelým trénerom, ktorý nás určite dobre pripraví na dôležitý zápas proti Grécku. O súperovi máme dostatok poznatkov, ale to platí aj naopak, isto si nás Gréci dobre zmapovali. Očakávam náročné stretnutie a myslím si, že Gréci sa to pokúsia zamknúť. Je na nás, aby sme odomkli ich obrannú ulitu. Chceli by sme mať loptu vo svojej moci, tvoriť hru a týmto spôsobom sa prezentovať počas celého turnaja. Proti niektorý tímom to pôjde, proti iným nie," vyhlásil 38-ročný obranca Atalanty Bergamo Yepes. 

 

Kolumbia sa v C-skupine stretne aj s Pobrežím Slonoviny (19. júna) a Japonskom (24. júna). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies