Kouč Juventusu po novom klubovom rekorde: Chlapci si zaslúžia aplauz

NETKY.SK • 13 Január 2014, 10:43 • 2 min
Kouč Juventusu po novom klubovom rekorde: Chlapci si zaslúžia aplauz

TURÍN - Hlavný tréner futbalistov Juventusu Turín Antonio Conte vysoko ocenil svojich zverencov, ktorí po ligovom víťazstve na US Cagliari (4:1) vytvorili nový klubový rekord. Hráči "starej dámy" totiž zaznamenali už jedenásť ligových výhier v rade.

slovakia

left justify in out

"Je to výnimočný úspech, keď si predstavíme, že sa to predtým nepodarilo Juventusu ani v úspešných érach klubu. Chlapci si zaslúžia aplauz, ale sezóna má také tempo, že niet ani dostatok času na to, aby ste si vychutnali takéto momenty," povedal Conte podľa agentúry Sinchua. "Teraz chceme pokračovať v tejto pozitívnej sérii, aj keď dobre viem, že súperi sa budú snažiť nás zastaviť."   

V poslednom stretnutí Serie A s Cagliari síce Juventus po slabšom štarte prehrával 0:1, ale napokon výsledok otočil. "Nemali sme zlý štart, ale inkasovali sme gól hneď z prvej šance súpera a riskovali sme, že dostaneme ďalší. Takéto výpadky sa nám však stávajú len občas. Povedal som chlapcom v kabíne, aby zapojili aj hlavy, pretože ich myšlienky vedú z hlavy k nohám. Dokázali sme otočiť nepriaznivý vývoj a to dokumentuje našu silu," dodal Conte.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona