Kouč Juventusu nemá záujem o Balotelliho

NETKY.SK • 13 Január 2015, 15:08 • 2 min
Kouč Juventusu nemá záujem o Balotelliho

TURÍN - Tréner talianskeho futbalového klubu Juventus Turín Massimiliano Allegri nemá v úmysle angažovať Maria Balotelliho. Dvadsaťštyriročný zakončovateľ je od leta hráčom FC Liverpool, ale na Anfielde sa dosiaľ nedokázal výraznejšie presadiť.

slovakia

left justify in out

Dvojica sa pozná zo spoločného pôsobenia v AC Miláno. "Sú to len výmysly. Keď sme boli v jednom tíme, Balotellimu sa darilo. Patrí však Liverpoolu a nie je hráčom, ktorý by mohol prísť do Juventusu," povedal 47-ročný kouč v rozhovore s televíznou stanicou RAI.

 

Mario Balotelli od novembra zápasí aj so zdravotnými problémami, jeho agent Mino Raiola však verí v lepšie časy talianskeho útočníka. "Neobávam sa. Mario bol mimo hry pre zranenie. Nemôžete ho súdiť, kým nebude stopercentne fit. Nie je jednoduché odísť do zahraničia a adaptovať sa," povedal Raiola pre RAI, no Balotelliho návrat do Premier League neľutuje: "Rozhodnutia sa hodnotia v čase, v ktorom sa učinia. Pre Maria bolo správne opustiť v lete Miláno. Opäť by som sa rozhodol rovnako, Balotelli prestúpil do najlepšej ligy sveta. Teraz sa mu nedarí z rôznych príčin, ale pracuje na návrate do vrcholnej formy. Neľutujem tento prestup." 

 

Mario Balotelli má s FC Liverpool platný kontrakt do júna 2017. Správu priniesol server eurosport.yahoo.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies