Kouč Ján Kozák pozval fanúšikov na tréning reprezentácie

NETKY.SK • 27 August 2014, 16:58 • 2 min
Kouč Ján Kozák pozval fanúšikov na tréning reprezentácie

BRATISLAVA - Fanúšikovia slovenskej futbalovej reprezentácie majú možnosť navštíviť tréning svojich obľúbencov pred septembrovými súbojmi proti Malte a Ukrajine.

slovakia

left justify in out

V pondelok 1. septembra o 16.00 h si hráčov národného tímu SR môžu pozrieť počas prípravy v Národnom tréningovom centre v Senci. "Všetkých pozývam na tento tréning. Teším sa na stretnutie s vami a takisto aj všetci hráči," uviedol tréner reprezentácie Ján Kozák.

 

Jeho zverenci vo štvrtok 4. septembra nastúpia o 18.20 h v Žiline v príprave proti Malte a o štyri dni neskôr vstúpia do kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2016 v Kyjeve proti domácej Ukrajine. V seneckom hľadisku nebudú chýbať ani hráči výberu 21 rokov, ktorých čaká tréning o 18.00 h. 

 

Fanúšikovia sa môžu tešiť na mnoho kvalitných futbalistov, v nominácii seniorského tímu SR nechýbajú ani kapitán Martin Škrtel, hviezda talianskeho Neapola Marek Hamšík, ďalší stredopoliari Vladimír Weiss ml., Miroslav Stoch či slovenský hrdina MS 2010 útočník Róbert Vittek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies