Kouč Ghany Grant pred finále vtipkoval na adresu Terryho

NETKY.SK • 7 Február 2015, 14:24 • 2 min
Kouč Ghany Grant pred finále vtipkoval na adresu Terryho

MALABO - Tréner futbalistov Ghany Avram Grant pred nedeľňajším finále Afrického pohára národov proti Pobrežiu Slonoviny vtipkoval na adresu svojho bývalého zverenca z londýnskej Chelsea Johna Terryho.

slovakia

left justify in out

Tomu vraj bude telefonovať, aby mu poradil pred prípadným jedenástkovým rozuzlením v rozhodujúcom dueli kontinentálneho šampionátu.
      

Práve Terry zlyhal v rozstrele z bieleho bodu vo finále Ligy majstrov 2008 proti Manchestru United, čo vtedy stálo Chelsea pod vedením Granta zisk cennej trofeje. Terry v piatej sérii mohol rozhodnúť o víťazstve svojho tímu, ale pošmykol sa a trafil iba žrď. Manchester United napokon v moskovských Lužnikách vyhral v rozstrele 6:5, v riadnom čase i po predĺžení sa duel skončil nerozhodne 1:1.
      

"Zavolám pre pár rád Johnovi Terrymu," odpovedal v sobotu žoviálne naladený Grant novinárom na otázku o prípadnom jedenástkovom vyvrcholení Afrického pohára národov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies