Kouč Francúzov Deschamps váha medzi Giroudom a Gameirom

NETKY.SK • 11 November 2016, 09:22 • 2 min
Kouč Francúzov Deschamps váha medzi Giroudom a Gameirom

PARÍŽ - Tréner francúzskej futbalovej reprezentácie Didier Deschamps čelí dileme v súvislosti s postom útočníka pred piatkovým stretnutím so Švédmi v A-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2018 do Ruska.

slovakia

left justify in out

Napriek podielu na prieniku Francúzska do finále tohtoročných majstrovstiev Európy nemá Olivier Giroud isté miesto. Deschamps si musí vybrať, kto bude hrať po boku Antoina Griezmanna. Rozhoduje sa medzi Giroudom a Kévinom Gameirom. "Obaja majú rôzne štýly. Oliver je skôr vyloženým hrotovým hráčom, Kevin behavejším a rýchlostne disponovanejším typom". Giroud sa obáva, že Deschamps dá prednosť Gameirovi, keďže s Griezmannom pravidelne spolu hrávajú v španielskom Atléticu Madrid. "To je príbeh mojej kariéry. Vždy som musel bojovať s niekým o miesto. Mám však skúsenosti a odohraté zápasy, ktoré hovoria v môj prospech," povedal zakončovateľ londýnskeho Arsenalu Giroud v nedávnom rozhovore pre L´Equipe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies