Kouč AS Rím García sa bráni voči 2-zápasovému dištancu

NETKY.SK • 17 December 2014, 19:34 • 2 min
Kouč AS Rím García sa bráni voči 2-zápasovému dištancu

RÍM - Tréner AS Rím Rudi García, ktorý bude chýbať na lavičke svojho tímu v dvoch najbližších kolách najvyššej talianskej futbalovej súťaže, sa proti tomuto dištancu bráni prostredníctvom sociálnej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

Nedeľňajšie stretnutie 15. kola Serie A medzi FC Janov a AS Rím (0:1) malo vypätú dohru a Garcíu obvinila ligová disciplinárna komisia, že sa pokúsil dať facku jednému z usporiadateľov.

 

"Odmietam nepodložené obvinenia a z nich vyplývajúce sankcie. Ide o netolerovateľný útok na moju osobu a reputáciu. Počas kariéry som vždy vykazoval vzorné správanie. Nemôžem akceptovať, ak ma spájajú s agresívnymi gestami, ktorých som sa nedopustil. Využijem každý dostupný prostriedok, aby som sa očistil od lží a nespravodlivosti," uviedol 50-ročný Francúz na Twitteri. 

 

 

Naopak, koučovi Juventusu Turín Massimillianovi Allegrimu zrušili jednozápasový dištanc, ktorý si vyslúžil za nadávky rozhodcom pri nedeľňajšej domácej remíze 1:1 so Sampdoriou Janov. Odvolacia komisia Talianskej futbalovej federácie (FIGC) mu uložila peňažný trest vo výške 10-tisíc eur a oficiálne varovanie. Allegri bude na lavičke Juventusu vo štvrtkovom ligovom dueli na pôde Cagliari. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies