Kouč Argentíny Sabella povolal na Ekvádor a Bosnu duo nováčikov

NETKY.SK • 1 November 2013, 08:55 • 2 min
Kouč Argentíny Sabella povolal na Ekvádor a Bosnu duo nováčikov

BUENOS AIRES - Tréner argentínskej futbalovej reprezentácie Alejandro Sabella povolal do nominácie na novembrové prípravné zápasy s Ekvádorom a Bosnou a Hercegovinou v USA aj dvojicu nováčikov do obrany Facunda Roncagliu z talianskej Fiorentiny a Lucasa Orbana z francúzskeho Girondins Bordeaux. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Sabella opäť vybral aj obrancu FC Porto Nicolasa Otamendiho, ktorý si zahral ešte pod trénerom Diegom Maradonom na MS 2010 v JAR. V tíme nechýbajú ani hviezdni útočníci Lionel Messi (FC Barcelona), Gonzalo Higuain (SSC Neapol) a Sergio Agüero (Manchester City). Dvojnásobní majstri sveta si zmerajú sily s ďalšími dvoma účastníkmi MS 2014 v Brazílii - s Ekvádorom 15. novembra v New Yorku, s Bosnou potom v St. Louis o štyri dni neskôr.

Nominácia Argentíny:

Brankári: Sergio Romero (AS Monaco), Mariano Andujar (Catania Calcio)

Obrancovia: Facundo Roncaglia (ACF Fiorentina), Pablo Zabaleta (Manchester City), Federico Fernandez (SSC Neapol), Ezequiel Garay (Benfica Lisabon), Marcos Rojo (Sporting Lisbon), Hugo Campagnaro (Inter Miláno), Jose Basanta (FC Monterrey), Nicolas Otamendi (FC Porto), Lucas Orban (Girondins Bordeaux)

Stredopoliari: Javier Mascherano (FC Barcelona), Lucas Biglia (Lazio Rím), Ever Banega (FC Valencia), Ricardo Alvarez (Inter Miláno), Angel Di Maria (Real Madrid), Erik Lamela (Tottenham Hotspur)

Útočníci: Lionel Messi (FC Barcelona), Gonzalo Higuain (SSC Neapol), Sergio Agüero (Manchester City), Rodrigo Palacio (Inter Miláno), Ezequiel Lavezzi (Paríž Saint-Germain)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies