Koubek skončil vo funkcii trénera majstrovskej Plzne

NETKY.SK • 17 August 2015, 07:30 • 2 min
Koubek skončil vo funkcii trénera majstrovskej Plzne

PLZEŇ - Miroslav Koubek po vzájomnej dohode s vedením klubu skončil vo funkcii trénera futbalistov českého majstra Viktorie Plzeň.

slovakia

left justify in out

Skúsený 63-ročný odborník doplatil na nevydarený štart tímu do novej sezóny. "Za jeho prácu mu je nutné poďakovať, vo všetkých momentoch svojho angažmánu sa prezentoval ako absolútny profesionál a futbalový odborník. Výsledky tímu však v poslednom období nenapĺňali očakávania a ambície klubu. Pred rozhodujúcimi zápasmi v rámci európskych súťaží potrebuje mužstvo nový impulz," citovala oficiálna internetová stránka Viktorie generálneho manažéra klubu Adolfa Šádeka. Plzeň povedie ako hlavný kouč Karel Krejčí, ktorý zároveň zostáva v pozícii asistenta Pavla Vrbu v českej reprezentácii. Jedným z Krejčího pomocníkov sa stal Pavel Horváth, dlhoročný hráč Viktorie.

 

Mužstvo pod vedením Miroslava Koubeka vyťažilo z úvodných štyroch ligových zápasov iba päť bodov, ale najmä v 3. predkole Ligy majstrov stroskotalo na Maccabi Tel Aviv, hoci zo súperovho trávnika si prinieslo víťazstvo 2:1. V Plzni pôsobia slovenskí reprezentanti Matúš Kozáčik, Patrik Hrošovský a Michal Ďuriš.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies