Kotlebu dnes vypočuli na polícii

NETKY.SK • 1 September 2015, 16:59 • 2 min
Kotlebu dnes vypočuli na polícii

BRATISLAVA/ TRNAVA - Líder Ľudovej strany Naše Slovensko (ĽS NS) Marián Kotleba sa nemohol zúčastniť na dnešnom mítingu, ktoré jeho strana organizuje v Trnave.

slovakia

left justify in out

Prekazilo mu to predvolanie od polície, ktoré podľa Marcela Urbana z ĽS NS dostal dnes ráno o 8:00. Polícia chcela, aby podal vysvetlenie k čiernym vlajkám, ktoré sa objavili v deň výročia Slovenského národného povstania, v sobotu 29. augusta na úrade Banskobystrického samosprávneho kraja. Ako na dnešnom protestnom zhromaždení v Trnave povedal Marcel Urban z Ľudovej strany Naše Slovensko, líder ich strany sa dostavil na výsluch o 14:00, podal vysvetlenie a odišiel. To, že Kotleba bol dnes na polícii potvrdila agentúre SITA aj banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, s tým, že podrobnejšie informácie polícia poskytne v stredu 2. augusta. Podľa Marcela Urbana sa Marián Kotleba snaží pripojiť k protestu proti príchodu imigrantov na Slovensko, ktorý sa začal v Trnave odkiaľ sa presúvajú jeho účastníci do Gabčíkova. Snahu Kotlebu pripojiť sa však podľa Urbana údajne komplikujú časté policajné kontroly po ceste.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies