Kotlebovci prišli o ďalšiu stránku, Facebook Mazureka odrezal od tisícok fanúšikov

NETKY.SK • 10 Apríl 2017, 19:27 • 2 min
Kotlebovci prišli o ďalšiu stránku, Facebook Mazureka odrezal od tisícok fanúšikov

BRATISLAVA - Milan Mazurek patrí k jedným z najaktívnejších členov Kotlebovej strany, pričom si na Facebooku získal viac ako 20-tisíc fanúšikov.

slovakia

left justify in out

Sociálna sieť ale jeho stránku dnes zablokovala pre údajné šírenie nenávistného obsahu. Ešte pred tým z Facebooku zmizla aj oficiálna stránka Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko, ktorá sa tešila už viac ako 80-tisíc fanúšikom.


„Stránku, ktorú ste nahlásili pre zverejňovanie nenávistného prejavu, sme skontrolovali. Keďže porušila naše Normy komunity, odstránili sme ju,“ informoval dnes Facebook užívateľa, ktorý na Mazureka upozornil.

 

Z Facebooku už raz všetky jeho príspevky zmizli, a to krátko po minuloročných voľbách. Vtedy sa však zo sociálnej sieti zmazal sám.


Mazureka nabonzoval bloger Ján Benčík, ktorý upozornil na to, že poslanec vo svojich statusoch na Facebooku vyjadruje svoj obdiv k Hitlerovi a holokaust prirovnáva k rozprávkam.


Facebook v poslednej dobre zmazal viacero stránok ĽSNS, medzi ktoré patrili aj Pospolitosť a My nie sme ovce.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies