Kotleba prehovoril o "únose" jeho syna z Egypta. Nevynechal ani košpiračné teórie

NETKY.SK • 22 Apríl 2021, 13:14 • 2 min
Kotleba prehovoril o "únose" jeho syna z Egypta. Nevynechal ani košpiračné teórie

O žiadny únos podľa neho nejde a so synom sa rozhodol doma osláviť jeho piate narodeniny.

slovakia

left justify in out

Člen extrémistickej strany ĽSNS sa na sociálnej sieti vyjadril k jeho údajnému únosu jeho syna z Egypta.  Video sľuboval ešte včera po tom, ako sa vrátil z Egypta, kde žije jeho bývalá žena Frederika Kotlebová.

 

"Keď Marian povedal, že Ľudko chce ísť na Slovensko, povedala som mu, že máme dohodu, že keď mu skončí škôlka, respektíve po záverečnej skúške, čo je o mesiac. Povedala som mu, že si ho môže vziať aj na celé leto," povedala Kotlebová bývalá žena pre portál Šarm.

 

"Keďže tu všetci v panike, v opatreniach mali v hlavách chaos a ja som vlastné dieťa ani nemohol zaniesť do škôlky, tak som ho poslal so starkou do Egypta za svojou mamou, ale po 6 mesiacoch jednoducho keď vám dieťa každý druhý deň v telefóne povie "Ocko, kedy prídeš?" tak to už sa nedalo vydržať a museli sme to nejako vyriešiť," vysvetľuje svoje posledné cesty do Egypta Marian Kotleba.

 

 

Kotleba sa aj so synom nacháchadza v povinnej karanténe. "Vyšlo to akurát tak, že malý oslavuje narodky - 5 rokov. Už je z neho veľký chlap a keď dokončíme toto video, tak to pôjdeme spolu trochu osláviť," povedal Kotleba, ktorý spomenul aj iné témy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona