VIDEO Kotleba: Hliadka vo vlaku zachránila dievča pred znásilnením, príchod polície trval 20 minút

NETKY.SK • 14 Február 2017, 15:54 • 2 min
VIDEO Kotleba: Hliadka vo vlaku zachránila dievča pred znásilnením, príchod polície trval 20 minút

BRATISLAVA - Predseda Ľudovej strany Naše Slovensko Marian Kotleba upozornil na incidenty, ktoré sa v posledných dňoch stali v medzinárodných vlakoch na Slovensku.

slovakia

left justify in out

Ako povedal v utorok 14. februára, na tlačovej besede, v nedeľu 12. februára vo vlaku, ktorý smeroval z Berlína do Budapešti, boli pred zástavkou v Štúrove „skupinou asociálov okradnutí cudzí štátni príslušníci“. Uviedol aj prípad z pondelka 13. februára, keď sa asociáli, taktiež v medzinárodnom rýchliku, pokúsili o znásilnenie 16-ročného dievčaťa. 

 

 

 

Pokus sa podľa slov Kotlebu stal medzi Štúrovom a Novými Zámkami. Ako dodal, v tomto prípade práve vlaková čata, teda zamestnanci železničnej spoločnosti, privolali políciu. „Dvadsať minút trval príchod polície,“ uviedol s tým, že policajná stanica bola vzdialená len 1,7 km od vlaku. „Ak by tam neboli odvážni členovia čaty, tak je znásilnená asociálmi,“ dodal. V tejto súvislosti Kotleba vyzdvihol dôležitosť hliadok ĽSNS vo vlakoch.

 

Ministerstvu vnútra a polícií na tlačovej besede ponúkol, že ĽSNS rozšíri svoje hliadky na všetkých linkách. „Ak o to budeme požiadaní. Nemôže sa stávať, že budú znásilňované mladé dievčatá a prepadávaní cudzinci, čím si robíme hanbu my všetci,“ dodal. „My len chceme, aby polícia vo vlakoch začala chrániť bežných ľudí,“ uviedol.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies