Koštrna na skúške v klube Pirin Blagoevgrad

NETKY.SK • 7 Júl 2016, 16:15 • 2 min
Koštrna na skúške v klube Pirin Blagoevgrad

BRATISLAVA - Bývalý slovenský mládežnícky futbalový reprezentant Kristián Koštrna je v súčasnosti na skúške v tíme najvyššej bulharskej súťaže OFK Pirin Blagoevgrad.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný pravý obranca (nar. 15. decembra 1993) naposledy pôsobil v treťoligovom rakúskom mužstve SC/ESV Parndorf. "V Blagoevgrade hľadajú na kraj defenzívy podobný typ hráča ako je Kristián. Ten sa v stredu pridal k mužstvu, ktoré absolvuje sústredenie neďaleko Sofie. Kristiánovi sa 30. júna 2016 skončila zmluva v Parndorfe, takže v prípade angažovania bulharským klubom by prišiel ako voľný hráč. Zdravotne je v poriadku, rýchlostne i technicky dobre vybavený, navyše ide o mladého a perspektívneho futbalistu," uviedol vo štvrtok pre agentúru SITA licenčný manažér FIFA Emil Kovarovič, ktorý slovenského zadáka zastupuje.


Koštrna je rodákom z Hlohovca, od žiackych kategórii si však obliekal dres Spartaka Trnava. Už ako 15-ročný odišiel do Anglicka. V klube FC Wolverhampton Wanderers pôsobil v tamojšej akadémii, neskôr v rezervnom mužstve a napokon aj v A-mužstve. Po návrate z Britských ostrovov účinkoval v slovenskom tíme TJ Slavoj Boleráz, odkiaľ vlani v januári odišiel do spomenutého rakúskeho Parndorfu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona