Kostelný trénuje v Nitre, klub má o neho záujem

NETKY.SK • 14 Október 2013, 13:12 • 2 min
Kostelný trénuje v Nitre, klub má o neho záujem

NITRA - Futbalový obranca Jaroslav Kostelný trénuje s klubom najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Corgoň ligy FC Nitra. Dvadsaťosemročný bývalý stopér Ružomberka naposledy pôsobil v českej Opave, v súčasnosti je bez angažmánu.

slovakia

left justify in out

Nie je však isté, či Kostelný napokon zostane pod Zoborom, keďže sa už skončil prestupový termín. "V najbližších dňoch by mala padnúť definitíva. Máme záujem o jeho služby, treba však ešte dotiahnuť formality, čo nie je jednoduché," povedal pre nitra.sme.sk generálny manažér klubu Jozef Petráni.

"Ružomberok si vyžiadal hráča späť na Slovensko po skončení hosťovania v Opave. Proces bol však zabrzdený a rieši sa to odvolaním. To si však Ružomberčania musia vybaviť sami. S klubom sme dohodnutí, rovnako aj s hráčom. Verím, že to nakoniec dopadne dobre. Musí to povoliť FIFA, keďže je už po prestupovom termíne," dodal Petráni. 

Nitre patrí v 12-člennom ligovom pelotóne predposledné jedenáste miesto, na konte má šesť bodov, rovnako ako posledná Dunajská Streda. Nitrania naposledy prehrala 0:4 v Myjave v rámci 13. kola, najbližšie v sobotu privítajú Košičanov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies