Kostelník má s druholigovým Prešovom jediný cieľ - postup

NETKY.SK • 27 Jún 2013, 14:45 • 2 min
Kostelník má s druholigovým Prešovom jediný cieľ - postup

PREŠOV - Tréner futbalistov 1. FC Tatran Prešov Jozef Kostelník ihneď po príchode do nového pôsobiska deklaroval snahu postúpiť s tímom do najvyššej slovenskej súťaže. Kostelník vystriedal na lavičke Tatrana Jozefa Bubenka, ktorému sa nepodarilo tím zachrániť v najvyššej slovenskej súťaži Corgoň lige 2012/2013.

slovakia

left justify in out

"Po krátkom zvážení tejto ponuky a stretnutí s majiteľom klubu sme sa dohodli na kontrakte. Viem, že záujem, aby som sem prišiel, mali samotní hráči. Preto som napokon aj ponuku prijal a je to pre mňa česť," povedal Kostelník v rozhovore pre oficiálnu stránku Tatrana a naznačil, ako by mala hra Prešova v budúcej sezóne vyzerať: "Futbal sa hrá pre ľudí a meradlom práce trénera i hráčov je návštevnosť. Preto budeme chcieť hlavne vyhrávať a hrať pre ľudí."

Kostelník vidí pred sebou jedinú métu - návrat do najvyššej súťaže. "Iný cieľ ako postup si s týmito hráčmi dať nemôžem a nepripúšťam. S tým som sem prišiel a som o tom pevne presvedčený," vyhlásil Kostelník, ktorý pre 1fctatran.sk načrtol možné zloženie realizačného tímu: "Mal by so mnou spolupracovať Ján Šafranko a trénerom brankárov by sa mal stať Ľuboš Lukáč."
Odchovanec Tatrana Kostelník (nar. 14. septembra 1970) odštartoval v roku 1987 v prešovskom drese svoju bohatú kariéru. Potom zamieril do Prahy, kde pôsobil v Dukle a neskôr v Sparte, s ktorou získal dva majstrovské tituly. Okrem toho hral v Česku aj za České Budějovice, Hradec Králové a Poštornú. Obliekol si tiež dres Žiliny a legionársky chlebík si vyskúšal v izraelskom tíme Hapoel Jeruzalem. Naposledy viedol treťoligový Vranov nad Topľou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies