Kostarika na šampionáte bez obrancu Moru, poranil si achilovku

NETKY.SK • 11 Jún 2014, 10:29 • 2 min
Kostarika na šampionáte bez obrancu Moru, poranil si achilovku

SAO PAULO - Futbalová reprezentácia Kostariky sa bude musieť na svetovom šampionáte v Brazílii zaobísť bez obrancu Heinera Moru.

slovakia

left justify in out

O účasť na MS ho pripravila malá trhlina na Achillovej šľache na pravej nohe. Hráča Deportiva Saprissa nahradí v kádri iný zadák, 26-ročný Dave Myrie z Herediana.
      

Dvadsaťdeväťročný Mora sa zranil počas utorkového ranného tréningu. Bolesť sa popoludní u neho ešte vystupňovala, takže musel podstúpiť niekoľko testov, po ktorých bolo jasné, že si na šampionáte nezahrá. Podľa lekára národného tímu si jeho zranenie nevyžiada operáciu.
      

Tréner "Ticos" Jorge Luis Pinto musel už predtým škrtnúť jedno meno v nominácii, keď zlomenina kosti na chodidle pravej nohy vyradila z hry útočníka Alvara Saboria. Kostarika sa v základnej D-skupine MS stretne s Anglickom, Talianskom a Uruguajom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies