Kostarický brankár Navas z Levante do Realu Madrid

NETKY.SK • 16 Júl 2014, 13:08 • 2 min
Kostarický brankár Navas z Levante do Realu Madrid

MADRID - Kostarický brankár Keylor Navas sa stal novou posilou španielskeho futbalového veľkoklubu Real Madrid. Jeden z najlepších gólmanov nedávno skončených MS v Brazílii prichádza do tímu "bieleho baletu" z Levante, ktoré zaňho zinkasuje prestupovú čiastku 10 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií športového denníka Marca angažovanie Navasa bude znamenať odchod pre Diega Lopeza. Ten by mal zamieriť do SSC Neapol, kde by sa stal spoluhráčom Slováka Mareka Hamšíka. Ako druhú možnú destináciu pre Lopeza spomenula Marca francúzske AS Monaco.

 

Navas sa v Reale pobije o post tímovej jednotky s veteránom Ikerom Casillasom. Ten už viac ako rok zohrieva madridskú lavičku a navyše na brazílskom turnaji predviedol sériu nevýrazných výkonov.

 

Ďalšími posilami úradujúceho víťaza Ligy majstrov by sa mali stať nemecký majster sveta Toni Kroos a najlepší strelec šampionátu Kolumbijčan James Rodriguez.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies