Kostaričan Mora burcuje spoluhráčov k bojovnosti

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 13:56 • 2 min
Kostaričan Mora burcuje spoluhráčov k bojovnosti

RIO DE JANEIRO - Napriek tomu, že Kostaričania rozhodne nepatria k favoritom majstrovstiev sveta 2014 v Brazílii, ich obranca Heiner Mora burcuje reprezentačných spoluhráčov k bojovnosti.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný krajný zadák utrpel únavovú zlomeninu pravej päty a pre túto indispozíciu napokon nezasiahne do turnaja. Kostarika nastúpi v základnej D-skupine postupne proti Uruguaju, Taliansku a Anglicku, Vo všetkých troch stretnutiach je jednoznačným favoritom súper krajiny z Karibiku. Navyše, keď trénerovi Jorgemu Luisovi Pintovi pre zranenia vypadli z pôvodnej nominácie aj Bryan Oviedo a Álvaro Saborío.

 

"Všetci traja sme 100-percentne s chalanmi. Snažíme sa ich správne naladiť. Ku každému zápasu musíme pristúpiť ako by to bolo finále. V podstate je to aj pravda, keďže Kostarika nie je na svetovom šampionáte každé štyri roky, treba si užiť ten pocit, keď môžete hrať za národné farby na MS," povedal Mora pre internetovú stránku Kostarickej futbalovej federácie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies