Koskinen je už v SKA, Salák ho nahradí v Sibiri

NETKY.SK • 5 December 2014, 10:29 • 2 min
Koskinen je už v SKA, Salák ho nahradí v Sibiri

NOVOSIBIRSK/PETROHRAD - Fínsky brankár Mikko Koskinen, ktorý odmieta nastupovať pre padajúci kurz rubľa na ďalšie zápasy za tím Kontinentálnej hokejovej ligy Sibir Novosibirsk, už trénuje podľa denníka Sport-Express s SKA Petrohrad.

slovakia

left justify in out

Podľa hlavného trénera "armejcov" Viačeslava Bykova sa Koskinen sám obrátil na vedenie klubu a ponúkol mu svoje služby. Vinou nízkej ceny ropy a sankcií proti Rusku sa znižuje hodnota zárobkov v eurách či dolároch hokejistom, ktorí majú plat v ruských rubľoch.

 

Koskinen ešte musí dotiahnuť rozchod s Novosibirskom. Skúsený gólman podľa zdrojov ruských médií odmietol nastúpiť už na pondelkový zápas na ľade Dinama Riga, v ktorom dostal šancu Nikita Bespalov. Pôvodne nechcel chytať ani v stredu proti Atlantu Mytišči, ale po rozhovore s vedením klubu zmenil názor. 

Koskinena by mal v Novosibirsku nahradiť Čech Alexandr Salák, ktorý podľa championat.com koncom novembra predčasne skončil práve v SKA Petrohrad. Do Sibiru prichádza 27-ročný gólman ako voľný hráč. V Petrohrade stál Salák naposledy v bránke 2. novembra. Celkovo v tejto sezóne nastúpil v devätnástich zápasoch, z ktorých bolo štrnásť víťazných. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies