Košický súd vzal policajta obvineného z vraždy snúbenice do väzby

NETKY.SK • 4 Október 2016, 16:59 • 2 min
Košický súd vzal policajta obvineného z vraždy snúbenice do väzby

KOŠICE – Okresný súd Košice I rozhodol dnes o vzatí 27-ročného policajta zo Spišskej Novej Vsi, ktorý je obvinený z vraždy svojej snúbenice, do väzby.

slovakia

left justify in out

"Sudca pre prípravné konanie vzal obvineného Mareka B. do väzby kvôli dôvodnej obave, že ujde alebo sa bude skrývať, aby sa tak vyhol trestnému stíhaniu, a tiež kvôli hrozbe vysokého trestu," informovala TASR hovorkyňa Krajského súdu Košice Marcela Gálová.

 

Proti rozhodnutiu o vzatí do väzby podal obvinený sťažnosť, po predložení spisu o nej bude rozhodovať košický krajský súd. Policajt zaradený v pohotovostnej motorizovanej jednotke v Spišskej Novej Vsi mal v piatok (30.9.) dobodať svoju snúbenicu a následne zapáliť a zakopať jej telo, a to len deň pred svadbou. Polícia vykopala telo ženy v Levočských vrchoch.

 

Podľa medializovaných informácií sa snúbenci v piatok pohádali, pričom hádka vyvrcholila vraždou. Po čine mal páchateľ na polícii oznámiť, že jeho snúbenica je nezvestná. Na policajnej stanici však kríval, čo bolo policajtom podozrivé. V byte, kde mali po svadbe bývať, našli špecialisti krvné stopy a pri neďalekej rieke nôž a zakrvavené veci. Dôležitým dôkazom má byť záznam z kamery vo vchode domu, ktorá zachytáva muža, ktorý nesie v plachte zabalené telo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies