Košickí hasiči zasahovali pri požiari cestovnej kancelárie

NETKY.SK • 6 August 2014, 09:16 • 2 min
Košickí hasiči zasahovali pri požiari cestovnej kancelárie

KOŠICE - Požiar v cestovnej kancelárii v historickom centre Košíc na Hrnčiarskej ulici likvidovali dnes ráno košickí hasiči.

slovakia

left justify in out

Ako informoval dôstojník operačného strediska košických hasičov Miroslav Betuš, požiar im nahlásili krátko pred štvrť na šesť.

 

Na miesto vyslali osem hasičov s technikou. Na cestovnej kancelárii boli na okne rozbité dve tabuľky skla a cez tieto otvory vychádzal hustý čierny dym. Na mieste už bola hliadka polície.

 

Hasiči museli násilím otvoriť vchodové dvere pomocou búracej sekery. Zasahovali v dýchacích prístrojoch. Kancelária bola veľmi husto zadymená a viditeľnosť bola nulová. Pomocou termokamery sa hasiči zorientovali a našli ohnisko požiaru. Požiar lokalizovali a zlikvidovali. Horeli predmety na písacom stole a pod ním.

 

Priestor kancelárie prehľadali pomocou termokamery, no nenašli žiadne ďalšie ohniská. Kanceláriu odvetrali pomocou pretlakového ventilátora. 

Do cestovnej kancelárie prišla jej majiteľka Jana Sch., ktorej požiarom podľa predbežných odhadov vznikla škoda približne 1 000 eur.

 

Podľa hasičov pravdepodobnou príčinou vzniku požiaru je úmyselné zapálenie. Presnú výšku škody ako aj príčinu požiaru určí vyšetrovanie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies