Košické letisko ponúka počas tohtoročnej zimnej sezóny dve nové linky

NETKY.SK • 16 November 2016, 12:04 • 2 min
Košické letisko ponúka počas tohtoročnej zimnej sezóny dve nové linky

KOŠICE - Oproti predchádzajúcej zimnej sezóne pribudli na Letisku Košice dve nové letecké linky. Podľa marketingového manažéra Juraja Totha je však pre turistov dôležitejšia ponuka aktrativita destinácie ako novinky leteckých spoločností.

slovakia

left justify in out

"Pribudli nám linky sieťových dopravcov LOT Polish Airlines z Varšavy a Turkish Airlines z Istanbulu, vďaka ktorým sa dá lietať do Košíc z celého sveta. Podstatné pre príchod turistov nie sú novinky leteckých spoločností, ale to, či je ponuka destinácie pre nich atraktívna," tvrdí Toth.

 

Ako povedal, Košice a celé východné Slovensko majú turistom čo ponúknuť."Transfer okolo jednej hodiny je bežne akceptovaný všade vo svete a tak môžu aj turisti prichádzajúci za lyžovačkou využiť jedno z deviatich priamych leteckých spojení na letisko Košice," priblížil Toth.

 

Zimné obdobie nemusí byť podľa marketingového manažéra letiska len o lyžovačke, ale aj o plážach a oceáne. "Exotické destinácie ako Maurícius, Maledivy, Srí Lanka či Thajsko sú teraz dostupné s odletom z Košíc. Cestujúci z našej spádovej oblasti už nemusia cestovať do Viedne či Budapešti, ale môžu si dopriať odlet do exotiky z košického letiska," dodal Toth.

 

Zimný letový poriadok košického letiska platí od 30. októbra. Z metropoly východu sa na pravidelných linkách lieta do deviatich destinácií. V zimnom letovom poriadku letisko ponúka pravidelné priame lety do destinácií Viedeň, Bratislava, Praha, Kyjev, Londýn Luton, Doncaster Sheffield, Bristol, Varšava a Istanbul.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies