Košické letisko odmenilo 400-tisícu pasažierku, dostala kvety aj darček

NETKY.SK • 17 December 2015, 16:23 • 2 min
Košické letisko odmenilo 400-tisícu pasažierku, dostala kvety aj darček

KOŠICE – Na Letisku Košice dnes privítali 400-tisíceho cestujúceho v tomto roku. Stalo sa tak prvýkrát po siedmich rokoch. Jubilejnou vybavenou pasažierkou bola manažérka Gabriela Semanová na pravidelnej linke Českých aerolínií z Košíc do Bratislavy.

slovakia

left justify in out

"Medzi Bratislavou a Košicami lietam pomerne často, najmä kvôli práci," uviedla po privítaní, pričom dostala darček a kyticu kvetov zo strany aerolínií a letiska.

 

Výkonný riaditeľ a predseda predstavenstva letiska Košice Michael Tmej uviedol, že dosiahnutie 400-tisíceho cestujúceho práve na danej linke symbolicky podčiarkuje význam vnútroštátneho spojenia medzi Košicami a Bratislavou. "Z hľadiska ekonomického napredovania dvoch najväčších slovenských miest a priľahlých regiónov, ako aj z hľadiska znižovania regionálnych rozdielov má nenahraditeľnú úlohu," konštatoval.

 

České aerolínie za prvých 11 mesiacov tohto roku prepravili na linkách z a do Košíc viac ako 60.000 zákazníkov. Z Košíc sa momentálne lieta na pravidelných linkách do ôsmich destinácií. Od marca 2016 k nim pribudne Varšava, kam bude šesťkrát týždenne lietať poľský národný dopravca LOT.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies