Košická ZOO pripravila Týždeň duchov

NETKY.SK • 24 Október 2014, 09:30 • 2 min
Košická ZOO pripravila Týždeň duchov

KOŠICE – Košická zoologická záhrada bude od soboty 25. októbra do nedele 2. novembra plná strašidiel.

slovakia

left justify in out

Ako uviedla hovorkyňa košickej ZOO Eva Malešová, 5. ročník Týždňa duchov je výzvou pre žiakov základných škôl, ktorí chcú predviesť svoju šikovnosť pri zhotovovaní tekvicových strašidiel. Všetky svietiace, blikajúce a inak príťažlivé diela budú v tomto období zdobiť areál zoologickej záhrady.

 

„Počas Týždňa duchov bude ZOO mimoriadne otvorená od 9:00 do 18:00. Voľný vstup budú mať deti do 12 rokov, ktoré si prinesú vlastnú tekvicu. Tekvicové zubaté hlavy vrátane dužiny sa potom stanú pochúťkou pre kopytníky, ale aj iné zvieratá v ZOO,“ informoval riaditeľ ZOO Erich.

 

Zaujímavý program čaká na návštevníkov ZOO v utorok 28. októbra. Od 15:00 tu organizujú párty. Návštevníci v halloweenskom kostýme budú mať nielen bezplatný vstup, ale aj šancu uspieť v súťaži o najkrajší kostým. Na želanie návštevníkovi v ZOO pomaľujú tvár a potom sa môže s lampiónom vydať na večerný pochod areálom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona