Košická firma Antik Technology vstupuje na americký trh

NETKY.SK • 25 November 2014, 09:55 • 2 min
Košická firma Antik Technology vstupuje na americký trh

KOŠICE - Košická firma Antik Technology pridáva do svojho portfólia podľa denníka Hospodárske noviny ďalšie dve krajiny.

slovakia

left justify in out

Po Singapure a Austrálii otvára svoje dcérske spoločnosti v Brazílii a USA. Pozerá sa však aj po možnostiach v Dubaji. Firma sa vo svete preslávila hlavne svojimi set-top boxmi.

 

"Ukázalo sa, že časť našich klientov očakáva, že sme priamo prítomní v regióne, rozhodli sme sa preto vytvárať joint venture s lokálnymi firmami," povedal pre denník riaditeľ rozvoja spoločnosti Antik Technology Peter Blaas.

 

V USA preberá firma polovičný podiel vo firme z New Jersey. V Brazílii už okrem spoločného podniku s miestnou firmou, košická firma stihla aj zákazku pre operátora optických sietí. Zahraničné pobočky majú Antiku Technology slúžiť na podporu predaja či technickú podporu, informuje denník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies